Kryžių kalnas. Į pirmą puslapį
Gegužės 8 d. Kryžių kalne studentai ir dėstytojai pastatys Studentų kryžių.
Paskelbta: 2009-04-15 12:12:30

 Kviečia Lietuvos Veterinarijos akademijos absolventai bei dėstytojai.

Mieli studentai, Lietuvos aukštųjų mokyklų absolventai,docentai ir profesoriai

Pasaulį valdant ekonominiam sunkmečiui, laukiant kuo baigsis mokslo reformos, jaudinantis dėl neaiškaus rytojaus, kiekvienas iš mūsų vis labiau prisimena Dievą ir prašo Jo pagalbos..

Lietuvos Veterinarijos akademijos absolventai bei dėstytojai, dovanoja visiems Lietuvos studentams bei dėstytojams renginį Lietuvos Kryžių kalne, kurio metu Šiaulių Vyskupas Eugenijus Bartulis pašventins „Studentų Kryžių“ bei laimins visus renginio dalyvius.

Dar sovietų okupacijos metais,šio renginio iniciatorė doc. Birutė Štuikytė kartu su studentais planavo Kryžių kalne statyti kryžių Lietuvos studentijai, bet tuometė valdžia grasino skaudžiomis sankcijomis dėstytojams, kurie žengs i Kryžių kalną.

Siūlome Jums prisijungti prie renginio, bei gegužės 8-ąją dieną atvykti į Šiaulius.

Į renginį kviečiamos visos Lietuvos aukštosios mokyklos. Į renginį prašome atsivežti Jūsų aukštosios mokyklos vėliavą ir atributikos. Numatoma renginio pradžia Šiaulių katedroje (Aušros takas 3),12:00 val. Organizatoriai viliasi, kad į renginį atvyks dauguma buvusių ir esamų Lietuvos aukštųjų mokyklų studentų bei dėstytojų.

Po šv. mišių, numatomas aukštųjų mokyklų koncertinis pasirodymas Šiauliu katedroje, todėl prašome informuoti renginio organizatorius ar norėtumėte pristatyti savo pasirodymą koncerto programoje. Būtų puiku jog dar prieš renginį Jūsų aukštosios mokyklos Studentų atstovybė ar kitas organizatorius susisiektų su renginio organizatoriais, pranešdami apie dalyvių skaičių, tuo pačiu, Jums bus perduota tolesnė renginio programa bei visa tikslesnė informacija.

Informacija bei Jūsų pasiūlymai el. paštu karolisro@gmail.com bei tel. nr. 860082067 (Karolis)

P.S. papildoma informacija; iš katedros po studentų koncerto 13:30 visi dalyviai išvyksime į Kryžių kalną. Iškilminga procesija vyks nuo Informacinio centro (apie 200 metrų iki kalno) link Kryžių kalno. Studentų kryžius bus pastatytas kalno papėdėje, dešinėje pusėje.

Su pagarba – studentų koordinatorius Karolis Ugintas
Projekto vadovas Alvydas Malinauskas, tel. Nr.868437000,el.paštas alvydas.malinauskas@gmail.com

aukštyn
Jono Pauliaus II piligrimų kelias
<p>Eugenijaus Bartulio fotografija</p>Andriaus Mačiūno fotografija<p>Andriaus Mačiūno fotografija</p><p>Eugenijaus Bartulio fotografija</p><p>Eugenijaus Bartulio fotografija</p>